ALKOHOLI

Omien alkoholijuomien käyttö Pähkinäsaunan tiloissa on täysi-ikäisille henkilöille sallittua – edellyttäen normaalia maalaisjärkeä. Tarpeeton metelöinti, riehuminen, sopimaton kielenkäyttö ja käyttäytyminen ovat kiellettyjä yhtä lailla alkoholia nauttineille kuin siitä pidättäytyvillekin.

ASTIANPESUKONE

Astianpesukone löytyy keittiöstä, siihen sopivat pesuaineet tiskialtaan alakaapista ja käyttöohjeet keittiön alimmasta vetolaatikosta. Astiapesukone on vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Muistathan avata pesukoneen vesihanan allashanan yhteydestä. ÄLÄ PESE VIINILASEJA ASITANPESUKONEESSA VAAN KÄSIN.

ASTIAT

Keittiön kaapeista löytyviä astioita voidaan käyttää vapaasti, edellyttäen, että tilasta poistuttaessa kaikki astiat ovat pesty, kuivattu ja omilla paikoillaan (taikka peseytymässä astianpesukoneessa). Kadonneista ja/tai hajonneista astioista / aterimista veloitamme erikseen. Lasi, lautanen, veitsi tai haarukka 5€ /kpl.

AUKIOLOAJAT

Pähkinäsauna on avoinna vuoden jokaisena päivänä, pois lukien seuraavat pyhäpäivät: Uuden vuoden päivä (1.1.), Jouluaatto (24.12.), Joulupäivä (25.12.). Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko, toiseksi viimeinen maanantai sekä viimeinen tiistai klo 18:30-21:30 tilat on varattu yhteistyökumppaneillemme.

Vuokratessa sovitaan alkamisaika,joka päättyy klo 22:00 tyhjänä ja siivottuna. Hiljaisuus taajama-alueella / taloyhtiössä alkaa klo 22:00, jolloin tilat pitää olla tyhjänä ja siivottuna. Em. määräyksen laiminlyönti saattaa johtaa porttikieltoon sekä mahdolliseen korvausvelvoitteeseen.

Kokousaikoja voidaan pääsääntöisesti varata ma-su klo 07:00-22:00 väliseksi ajaksi. Erityistapauksissa tilaa voidaan käyttää normaalien vuokra-aikojen ulkopuolellakin, edellyttäen, ettei tilan vuokra aiheuta häiriötä talon asukkaille.

AVAIMET

Tilan avaimia ei pääsääntöisesti luovuteta asiakkaiden haltuun, vaan ovien avauksen suorittaa vuorossa oleva Kylpyläisäntä.

ENSIAPUKAAPPI

Kaappi löytyy WC-tilasta ja se on onnettomuustapauksissa käytettävissä. Mikäli käytät jotakin kaapista, ilmoitathan siitä viimeistään seuraavana arkipäivänä Kylpyläisännälle, jotta saamme hankittua kaappiin tarvittavat täydennykset.

HILJAISUUS

Asiakkaiden tulisi tiedostaa, että ko. tila sijaitsee kerrostalon alakerrassa, jossa tilan päällä sijaitsee normaaleja asuinhuoneistoja. Tarpeetonta meteliä tulisi täten välttää kaikkina aikoina. Hiljaisuus taloyhtiössä (ja taajama-alueella yleensäkin) alkaa klo 22:00.

HINNASTO

Voimassa olevan vuokrahinnaston löydät kotisivuiltamme, osoitteesta www.pahkinasauna.com kohdasta HINNASTO.

HIUSTENKUIVAIN

Hiustenkuivain löytyy tilan WC:stä ja se on asiakkaiden vapaasti käytettävissä.

HUOLTOYHTIÖ

Tilan pikaisia huoltotoimenpiteitä varten ole ystävällinen ja ota yhteys ensi tilassa Pähkinähoitoon, puh. 010-4248 500 taikka Turvatiimin päivystykseen 09-8623 0239 (klo 16-08) tai 0500-455 086 (24h).

Tapauksissa, joissa pikainen korjaustarve ei ole välttämätön, pyri saattamaan havaittu epäkohta Kylpyläisännän tietoon ensi tilassa.

HUUMAUSAINEET

Muiden huumausaineiden kuin alkoholin nauttiminen Pähkinäsaunan tiloissa on ehdottomasti kielletty ja aiheuttaa rikosilmoituksen sekä porttikiellon tiloihin.

HÄLYTINLAITTEISTO

Tila on varustettu murto-, palo- ja kulunvalvontalaitteistolla. Asiakasvarausten aikana laitteistot on kytketty pois päältä.

IKKUNAT

Tilan yläikkunat voidaan tarvittaessa avata, mutta asiakas on velvollinen huolehtimaan, ettei niitä jää auki tilasta poistuttaessa.

ILKIVALTA

Kaikki tiloissa havaittu ilkivalta tullaan laskuttamaan ko. asiakkaalta.

ILMASTOINTI

Tilassa on automaattinen ilmastointi eikä asiakkailla ole lupaa muuttaa sen säätöjä muuten kuin takkaa sytytettäessä voi ilmastoinnin ottaa pois päälltä sähkökaapista, jos takka savuttaa sisään. Ilmastoinin kytkin sijaitsee kiukaan kytkimen yläpuolella ja sen voi kääntää pois asentoon ja sitten takaisin hitaaseen asentoon, kun takka palaa kunnolla.

ISÄNNÖITSIJÄ

Tilan isännöinnistä huolehtii Pähkinähoito Oy (ks. yhteystiedot kohdasta HUOLTOYHTIÖ).

JÄÄKAAPPI

Jääkaappi ja pakastin löytyvät keittiöstä ja ne ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Muistathan tyhjentää ne lähtiessäsi.

KOTISIVUT

Löytyvät osoitteesta www.pahkinasauna.com

KYLPYLÄISÄNTÄ

Vuorossa olevan Kylpyläisännän yhteystiedot saat soittamalla joko Pekka Lieppinen 050-502 2100, Ilpo Marjala 0400-800 410 - Tapio Warén 045-1249421 - Raimo Piskunen 040-5731593 - Veijo Riistama 0400407005 - Sami Soininen 040-9005522

LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläinten tuonti sisätiloihin on kiellettyä.

LIESI

Liesi, kuten muutkin keittiön laitteet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä.

LUKITUS

Tilasta viimeiseksi poistuva on velvollinen lukitsemaan tilan.

LÄHTÖTARKISTUS

Poistuessasi Pähkinäsaunan tiloista tarkista seuraavat asiat:

o Jääkaappi ja pakastin ovat tyhjiä asiakkaan tuomista tavaroista.

o Kaikki sähkölaitteet on kytketty pois päältä (kiuas, liesi, uuni ja keittimet)

o Kaikki asiakkaan mahdolliset sytyttämät kynttilät on sammutettu.

o Takassa ei ole liekkejä.

o Kaikki pullot ja tölkit on keittiön baaritiskin alla olevissa koreissa (tai viety pois).

o Saunassa ei ole istuinsuojia (peflettejä).

o Tila on yleisesti siistitty.

o Roskat on viety roskapusseissa taloyhtiön roskakatoksen jäteastioihin.

o Ikkunat on suljettu ja ovi lukittu.

MIKROAALTOUUNI

Mikroaaltouuni löytyy keittiöstä, baaritiskin alta ja se on vapaasti asiakkaiden käytettävissä.

MURTO

Mikäli tiloihin on murtauduttu (tai sitä on edes yritetty) tulee paikalle aina kutsua sekä poliisit - toteamaan tilanne ja kirjaamaan se ylös - sekä kylpyläisäntä. Tutkinnallisista syistä vältä tilassa liikkumista sekä erityisesti koskemasta mihinkään. Poliisin saa paikalle numerosta 112 (ilman suuntanumeroa).

PALAUTTEET

Palautteet – niin kehut kuin risutkin – voi jättää eteistilasta löytyvään Palaute-laatikkoon. Palautetta voi toki antaa myös kotisivujemme kautta, kohdasta OTA YHTEYTTÄ. Niin perinteisen kuin sähköisenkin palautteen voi antaa niin halutessa myös nimettömänä. Tällöin emme luonnollisestikaan voi millään tavoin kommentoida saatua palautetta.

PALOKUNTA

Palokunta hälytetään paikalle numerosta 112 (ilman suuntanumeroa).

PALOVAROITIN

Tila on varustettu palovaroittimin, jotka löytyvät allas- ja eteistiloista. Muistathan, että tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kiellettyä.

PIIRTOHEITIN

Eteistilan kaapista löytyvä piirtoheitin on vapaasti asiakkaiden käytettävissä.

POLIISI

Poliisin saa hälytettyä paikalle numerosta 112 (ilman suuntanumeroa).

PULLOT

Tyhjät juomapullot ja -tölkit voidaan jättää niille varattuun paikkaan, keittiön baaritiskin alla oleviin koreihin.

PYSÄKÖINTI

Pähkinäsaunalla ei ole omia autopaikkoja vaan autot tulisi jättää esim. Lammastien varrelta löytyviin laillisiin pysäköintipaikkoihin. Huomioitavaa on myös, että tiloihin johtava tie on nk. pelastustie, jolle pysäköiminen on ehdottomasti kielletty.

PYYHKEET

Mikäli omia pyyhkeitä ei haluta käyttää, voidaan ne myös vuokrata. Vuokramaksu on viisi (5€) euroa / pyyhe (sis. pesulamaksun). Pyyhkeitä kannattaa tiedustella mieluiten jo varauksen yhteydessä vuorossa olevalta Kylpyläisännältä.

RUOKAILU

Ruokailu on sallittua vain keittiössä ja neuvottelutilassa. Ruokien ja juomien vienti allastiloihin on ehdottomasti kielletty.

ROSKAT

Keittiön tiskialtaan alla on roskapönttö, joka tulisi lähtiessä tyhjentää taloyhtiön roska-astiaan, ulko-ovesta poistuttaessa vasemmalla puolella.

SAMMUTUSPEITE

Tilaan on hankittu kaksi sammutuspeitettä. Ne löytyvät keittiöstä, vetolaatikoston alimmasta laatikosta sekä eteistilasta, ryhmäpääkeskuksen (peililiukuovi)kaapista.

SAUNA

Saunan ajastin löytyy eteistilassa olevasta korkeasta (peililiukuovi)kaapista. Huom! Saunassa olevaan säätimeen ei saa koskea!

Saunassa on hygieniasyistä käytettävä aina istuinsuojia (nk. pefletit). Kiukaan päällä voidaan paistaa makkaraa, käyttäen keittiöstä löytyvää MISA -metallivatia. Asiakasviihtyvyyden vuoksi kiukaalle ei saa heittää muuta kuin vettä.

SIIVOUS

Jokainen asiakas on velvollinen siistimään tilan lähtiessään. Siivouksen laiminlyönnistä veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun. Ks. myös PULLOT. Siivouksen voi myös tilata varauksen yhteydessä.

SULAKKEET

Tilan sulakkeet löytyvät ryhmäkeskuksesta (=nk. sähköpääkeskus), joka taas sijaitsee tilan eteistilassa. Asiakas voi tarvitessaan itse vaihtaa mahdollisesti palaneen sulakkeen. Muita sähköön liittyviä huolto- tai säätötoimenpiteitä ei asiakkaiden tulisi itse suorittaa. Ks. myös HUOLTOYHTIÖ

SÄHKÖKATKO

Sähkökatkon sattuessa tarkista aina ensin sulakkeet ryhmäkeskuksesta (eteistilassa oleva peililiukuovikaappi). Mikäli katko jatkuu pidempään ota yhteys huoltoyhtiöön (Pähkinähoito Oy, p. 010-4248 500 taikka Turvatiimin päivystys 09-8623 0239 (klo 16-08) tai 0500-455 086 (24 h)).

TAKKA

Takan (ja polttopuiden) käytöstä veloitamme normaalin vuokran lisäksi seitsemän euroa. Tulen käyttöä ohjaavat normaalit paloturvallisuusohjeet.

TAKSI

Taksi voidaan tilata numerosta 0100 7300 (90senttiä/puhelu + 8senttiä/10s + pvm).

TELEVISIO

Kaukosäätimellinen taulutelevisio löytyy kokoustilasta. Se on asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Televisioon voidaan liittää myös tietokone. VGA-johto löytyy baaritiskiltä stereoiden takaa. Käytössä on myös video tykki ja valkokangas, jonka voi yhdistää tietokoneeseen.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittua ainoastaan ulkona. Sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kiellettyä.

UIMA-ALLAS

Uima-altaan syvyys on matalammassa (porras-) päässä noin 90 cm ja syvemmässä päässä noin 160 cm. Sukeltaminen reunalta altaaseen on turvallisuus-syistä kielletty. Huomioitavaa on myös, että märät lattiat saattavat olla liukkaita.

Uima-altaan puhtauden ylläpitämiseksi kylpijöiden tulee siirtyä uima-altaaseen suihkun kautta, riippumatta siitä onko henkilö käynyt saunassa vai ei. Uiminen on talon puolesta sallittua sekä uima-asussa että ilman – edellä mainitusta syystä suosittelemme jälkimmäistä. Ruoan ja juomien vienti allastiloihin on ehdottomasti kielletty. Kuten myös ulkojalkineissa kävely. Asiakas on velvollinen maksamaan mahdollisesti aiheuttamansa altaan puhdistustarpeen.

VAAHTOSAMMUTIN

Vaahtosammutin löytyy eteisestä, ryhmäpääkeskuksen (peililiukuovi)kaapista. Ks. myös SAMMUTUSPEITE.

VALOT

Kaikki tilan valot tulisi sammuttaa sieltä poistuttaessa.

VIDEOTYKKI

Television lisäksi, on mahdollista myös käyttää videotykkiä, johon tarkoitettu valkokangas löytyy katosta television yläpuolelta. VGA-johdon saa baaritiskiltä yhdistettyä tietokoneeseen.

WC

Yhteiset WC-tilat sijaitsevat heti pääsisäänkäynnin vieressä. Täältä löydät myös hiustenkuivaajan.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi täältä, voit lähettää kysymyksesi Ota yhteyttä sivulta.